نشست هماندیشی اعضای میز همکاریهای علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کشورهای استرالیا و نیوزلند با رویکرد بازنگری در اجرای عملیاتی مفاد تفاهمنامههای همکاری برگزار شد
اعضای میز همکاریهای علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با کشورهای استرالیا و نیوزلند در نشستی راهکارهای اجرای عملیاتی مفاد تفاهمنامههای همکاری موجود و احیای تفاهمنامههای منقضی شده و تقسیم کار بین اعضا را بررسی کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این جلسه که چهارشنبه 27 فروردین 1404 در سالن شورای معاونت بینالملل برگزار شد؛ دکتر نعمت اله روحبخش، عضو هیئتعلمی دانشکده توانبخشی و مسئول میز همکاری، دکتر حسین پوستچی، عضو هیئتعلمی پژوهشکده گوارش و کبد و عضو میز همکاری، دکتر علی پاشا میثمی، عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی و عضو میز همکاری و رویا انصاری پور عضو و دبیر اجرایی میز همکاری بهصورت حضوری و دکتر محمود قاضی خوانساری، عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی، دکتر عفت السادات مرقاتی خوئی، عضو هیئتعلمی مرکز ملی مطالعات اعتیاد و دکتر افسانه پاکدامن، عضو هیئتعلمی دانشکده دندانپزشکی و از دیگر اعضای این میز همکاری بهصورت برخط در جلسه شرکت کردند.
اجرای عملیاتی مفاد تفاهمنامههای همکاری موجود و تمدید تفاهمنامههای منقضی شده، محور اصلی گفتگو و تبادل نظر در اولین جلسه اعضای میز همکاریهای علمی دانشگاه با کشورهای استرالیا و نیوزلند در سال 1404 بود.
دکتر روحبخش ضمن آرزوی موفقیت در پیشبرد مقاصد و اهداف این میز همکاری پیشنهاد کرد که با هدف دستیابی به نتیجه موثر، فعالیتها بهصورت کوتاهمدت و در قالبهای برگزاری کارگاه، رویداد، وبینار و بازدید اساتید، هماهنگی و اجرا شود. وی در ادامه به تحلیل اجمالی تفاهمنامههای فعال و غیرفعال دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاههای University of Sydney ،Macquarie University ،University of New South Wales ،University of Southern Queensland پرداخت و از مذاکره و پیگیری درباره Dual Award Degree دوره Master of Public Health(MPH) و دوره Bachelor of Paramedicine خبر داد.
دکتر پوستچی نیز ضمن اشاره به تولید 12 مقاله و اعزام دو دانشجوی دکتری در ذیل تفاهمنامه با دانشگاه سیدنی اظهار داشت: برقراری ارتباط با دانشگاههای استرالیا از طریق تعریف پروژههای خاص میتواند نتیجهبخش و در جهت به اشتراکگذاری دانش و مهارت باشد.
وی افزود: با توجه به تبادلات علمی که با دانشگاه سیدنی دارم در زمینه تعریف پروژه، میتوان تفاهمنامههای جدید منعقد کرد.
دکتر قاضی خوانساری نیز عقد تفاهمنامه با دانشگاه مک گواری که منجر به اعزام 5 دانشجو در قالب برنامه Cotutelle شد را تجربه بسیار خوبی توصیف کرد و بیان داشت: تمدید این تفاهمنامه با دانشگاه مک گواری میتواند در تبادلات علمی و شناساندن پتانسیلهای دانشگاه، بسیار مفید باشد.
دکتر مرقاتی نیز که بهصورت برخط در این نشست شرکت کرده بود با توجه به حضور در دانشگاه فناوری سیدنی (UTS) از فرصت حضور در این دانشگاه برای مذاکرات مربوط به انعقاد تفاهمنامه همکاری و تعریف پروژههای مشترک با این دانشگاه خبر داد.
دکتر پاکدامن نیز برای بررسی زمینههای همکاری دندانپزشکی در دانشگاه آدلاید اظهار آمادگی کرد.
دکتر میثمی نیز اعلام فراخوان عمومی برای جذب علاقهمندان و استفاده از تجارب ایشان با هدف گسترش این میز همکاری را مطرح کرد و از اعضا خواست که برگزاری رویدادهای علمی با دانشگاههای استرالیا و نیوزیلند را برای مشارکت علاقهمندان، اطلاعرسانی کنند.
در جمعبندی این نشست، رویا انصاری پور، دبیر میز همکاریهای علمی دانشگاه با کشورهای استرالیا و نیوزلند ضمن تشکر از حضور اعضا اظهار داشت: فرمت کلی تفاهمنامههای دانشگاه با کشورهای هدف همکاری برای بهرهمندی و دسترسی مطلوب اعضای هیئتعلمی دانشگاه و دیگر مخاطبان در درگاه تفاهمنامهها و قراردادهای دانشگاه بارگذاری شده است.
وی همچنین از صدور ابلاغ مسئولان (اعضای هیئتعلمی داوطلب) پیگیری تفاهمنامهها و قراردادهای دانشگاه با کشورهای هدف همکاری و معرفی آنان در مکاتبهای رسمی به دانشگاههای کشور مقصد خبر داد.
در پایان این نشست، برای انتخاب مسئول این میز همکاری رأیگیری شد که بر اساس آرای اعضای حاضر، دکتر نعمت اله روح بخش مجددا بهعنوان مسئول میز همکاریهای علمی دانشگاه با کشورهای استرالیا و نیوزلند انتخاب شد و مقرر شد ابلاغ مسئول و اعضای این میز همکاری برای دو سال دیگر تمدید شود. تهیه بانک اطلاعاتی اساتید ایرانی مقیم کشورهای استرالیا و نیوزلند و همتایابی از اساتید دانشگاههای این دو کشور برای همکاری بینالمللی با اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران از مهمترین مصوبات این جلسه بود.
ارسال نظر